Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Algemene voorwaarden

Om je te kunnen voorzien van onze lekkerste producten willen we ervoor zorgen dat je ook echt krijgt wat je verdient!
Om dat te kunnen garanderen worden al onze diensten, producten en arrangementen geleverd onder de volgende voorwaarden.

Reserveren

- Reserveringen dienen minimaal drie dagen voor aanvang van levering schriftelijk te worden geplaatst.

- Bij aanvragen korter dan drie dagen op de leverdatum kan levering niet gegarandeerd worden en/of kunnen meerkosten in rekening gebracht worden.

Wijzigen

Het wijzigen van een reeds geplaatste en bevestigde reservering is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

- Bij wijzigingen tot 2 dagen voorafgaand aan de leveringsdatum worden 50% van de te wijzigen dienst(en), product – en/of arrangementskosten in rekening gebracht.

- Bij wijzigingen tot 1 dag voorafgaand aan de leveringsdatum worden 75% van de te wijzigen dienst(en), product – en/of arrangementskosten in rekening gebracht.

- Bij wijzigingen in de 24 uur voorafgaand aan de leveringsdatum worden 100% van de te wijzigen dienst(en), product – en/of arrangementskosten in rekening gebracht.

Annuleren

Het annuleren van een reeds geplaatste en bevestigde reservering is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

- Bij annulering tot 2 dagen voorafgaand aan de leveringsdatum worden 50% van de te annuleren dienst(en), product – en/of arrangementskosten in rekening gebracht.

- Bij annulering tot 1 dag voorafgaand aan de leveringsdatum worden 75% van de te annuleren dienst(en), product – en/of arrangementskosten in rekening gebracht.

- Bij annulering in de 24 uur voorafgaand aan de leveringsdatum worden 100% van de te annuleren dienst(en), product – en/of arrangementskosten in rekening gebracht.

Aanbetaling

Bij geplaatste reserveringen met een offerte/voorstelbedrag van ≥ €250,00 wordt een aanbetaling van 10% van het offertebedrag (incl. BTW) gevraagd.

- Offertes/voorstellen worden pas bevestigd bij het ontvangen van de aanbetaling.

- De aanbetaling dient te worden voldaan middels de door Koken en Zo verstrekte (voor)factuur.

- Zonder aanbetaling is een reservering niet bevestigd en kan levering niet worden gegarandeerd.

Bezorgkosten

- Bij bezorgingen binnen een straal van 10 kilometer van ons geregistreerde vestigingsadres (Sering 3, Cuijk) bezorgen wij al onze diensten, producten - en/of arrangementen kosteloos. 

- Bij bezorgingen binnen een straal van 10 tot 20 kilometer van ons geregistreerde vestigingsadres (Sering 3, Cuijk) brengen wij €4,95 bezorgkosten per bestelling in rekening. Deze worden achteraf op de door Koken en Zo verstrekte factuur separaat vermeld.

- Bij bezorgingen buiten een straal van 20 kilometer van ons geregistreerde vestigingsadres (Sering 3, Cuijk) brengen wij €9,95 bezorgkosten per bestelling in rekening. Deze worden achteraf op de door Koken en Zo verstrekte factuur separaat vermeld.

Betaling

- Betaling van de geleverde diensten, producten – en/of arrangementen dient te worden voldaan middels de door Koken en Zo verstrekte (digitale) factuur tenzij anders (schriftelijk) overeengekomen.

- Betaling van de geleverde diensten, producten – en/of arrangementen dienen binnen tien werkdagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan op het verstrekte rekeningnummer onder vermelding van naam en factuurnummer.

- Bij uitblijven van betaling na de gestelde betaaltermijn van tien werkdagen kan Koken en Zo besluiten het factuurbedrag systematisch met 10% per werkweek te verhogen tot het factuurbedrag in zijn geheel op het verstrekte rekeningnummer is voldaan. 

Privacybeleid

- Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen.

- U dient zich ervan bewust te zijn dat Koken en Zo niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

- Koken en Zo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

- Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

- We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.


E-mailen
Bellen