Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

BBQ'en zoals jij dat wil!

Mams advies

Het einde van het voetbalseizoen komt weer in zicht en dat betekent dat het ook tijd is voor de seizoensafsluiting. Omdat de eindklassering van jullie tot op het bot gemotiveerde derdeklassers telkens niet als hoogtepunt kan worden gezien, beschouwd iedereen de seizoensafsluiting als HET hoogtepunt van het voetbalseizoen. Omdat jij je er vorig jaar wel erg gemakkelijk vanaf hebt gemaakt en vooral hebt genoten van dat potje paintballen en de bamihap van de lokale snackbar hebben je teamgenoten besloten dat jij dit jaar verantwoordelijk bent voor het eten. En nee, het mocht niet weer de lokale snackbar worden, dit jaar dient er iets meer moeite gedaan te worden. 

Inmiddels is het duidelijk dat de seizoensafsluiting begint met een ritje naar de escaperoom en er daarna, in de nog op te zetten tent in de tuin van de aanvoerder, dient te worden gedineerd onder het genot van een welverdiend drankje. 

Je besluit, hopende op mooi warm weer, dat BBQ'en ideaal is. Iedereen gooit zijn eigen stukje vlees of vis op de BBQ en jij kunt alsnog genieten van je avond, perfect! Maar waar vind ik nu iemand die een complete BBQ voor mij verzorgd? Op het internet blijkt de keuze reuze maar er zit telkens niet helemaal tussen wat je zoekt of je moet zelf afwassen, ook niet ideaal natuurlijk.

Je besluit om je moeder eens om advies te vragen. Op dit soort vlakken kan ze je namelijk een stuk beter adviseren dan op het gebied van voetbal, dat moet je haar nageven. En ja hoor, natuurlijk komt je moeder met de oplossing op de proppen. Ze verteld dat toen ze vrijdag in de file terug naar huis stond, er een busje van Koken en Zo voor haar zat, een klein cateringbedrijfje uit Cuijk die toevallig ook BBQs verzorgd. Ze weet ook te vertellen dat Koken en Zo op de verjaardag van een vriendin een Amerikaans buffet heeft verzorgd, welke erg in de smaak is gevallen.

Reden genoeg om toch even de Facebookpagina en het tabblad ''BBQ'' op de website te checken. Je komt al snel uit bij het arrangement ''Vlees Deluxe'', een mengelmoes van verschillende vleessoorten waarvan je weet dat de rest van het team gelijk begint te watertanden. Niet twijfelen en meteen bestellen denk je, dadelijk grijp ik mis!

Na wat e-mailcontact en een belletje heb je alles geregeld. Koken en Zo komt alles voordat jullie naar de escaperoom gaan gekoeld thuisbrengen, inclusief de BBQ, salades, stokbrood, borden en bestek zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat jullie te laat terug zijn. Lekker makkelijk!

De dag zelf vliegt voorbij, 's ochtends komt Koken en Zo jullie BBQ netjes afleveren en 's middags vermaken jullie je in de escaperoom in de buurt. Omdat iedereen zich tot zijn uiterste heeft moeten inspannen om binnen een uur uit de escaperoom te ontsnappen, snakt iedereen naar een goed gevuld bord met eten. Het vlees, de salades en alles daaromheen is perfect geregeld en binnen de kortste keren ligt de BBQ vol met al het goede dat Koken en Zo je gebracht heeft. 

Je teamgenoten zijn enorm onder de indruk en krijgen geen genoeg van de verse huzarensalade en Black Angus burgers van de grill. 

En jij? Jij leunt lekker achterover in de stoel met een gekoeld drankje in je hand en kan alleen maar denken: Volgend jaar weer?

Bij Koken en Zo denken we dat BBQ'en iets moet zijn waar je echt met elkaar van kunt genieten. Door jouw wensen centraal te stellen en gebruik te maken van de beste stukken vlees, vis en salades willen we jouw reünie, jubileum of jaarafsluiting helemaal afmaken.

Omdat eenvoud vaak leidt tot succes zul je bij Koken en Zo niet betalen voor allemaal extra's. Bij ons bestel je eenvoudig een complete BBQ, inclusief BBQ op gas, borden, bestek en alle toebehoren. Natuurlijk komen we netjes alles op een door jou gekozen locatie gekoeld bezorgen en halen we achteraf alles weer netjes op, inclusief de afwas. 

Ben je weinig thuis en haal je je BBQ liever bij ons op? Geen probleem, we spreken samen een tijd af en wij zorgen dat alles voor je klaar staat.

Zo hoef jij je maar zorgen te maken over één ding: Je gasten!  

Ben je nu bang dat één van onze producten niet helemaal aansluit op jouw wensen of heb je gasten met een allergie? Geen nood! Stuur ons een berichtje, dan nemen wij contact met je op om te kijken welk alternatief product het beste bij jouw wensen past.

Want bij Koken en Zo geldt: Wij zijn meer dan koken alleen!

Natuurlijk gaan wij tijdens het bereiden van onze producten zeer zorgvuldig om met voedsel allergieën en intoleranties. 

Op zoek naar de BBQ die het beste bij jou past? Bekijk onderstaande pagina's dan ook eens!


E-mailen
Bellen