Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Buffetten en meer!

Een overheerlijk buffet, geserveerd en aangekleed op de manier die past bij Koken en Zo, doet wonderen voor uw bedrijfsborrel, vergadering of de verjaardag van een dierbare. 

We bezorgen je buffet natuurlijk gewoon op locatie of bij jouw thuis, zorgen voor het servies en bestek en nemen achteraf alles weer mee, inclusief de afwas! Zo hoef jij je even nergens druk om te maken.

Natuurlijk heeft iedereen andere wensen, de een heeft liever van alles wat en de ander wil lekker bourgondisch genieten. Komt het nu even goed uit dat Koken en Zo een scala aan verschillende buffetten aanbiedt. Van vlees & vis tot oud Hollandsch, de keuze is reuze.

Net als ons helemaal enthousiast geworden over onze buffetten? Kijk dan ook eens op onze onderstaande pagina's voor meer inspiratie!

Wij helpen je graag bij het selecteren van de producten welke passen bij jouw buffet. Wijken deze af van ons aanbod? Geen probleem we denken graag met je mee en gaan op zoek naar een passend product. Andere vragen? Stuur ons een berichtje en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Gasten met een allergie of intolerantie? Vertel het ons, dan kijken we samen naar de beste oplossing en desgewenst andere producten!

Natuurlijk gaan wij tijdens het bereiden van onze producten zeer zorgvuldig om met voedsel allergieën en intoleranties.

We bezorgen je brunchbuffet GRATIS binnen een straal van 10 kilometer van Cuijk. Woon je verder weg dan 10 kilometer? Geen nood, ook dan komen we gewoon bij je aan huis maar rekenen we wel bezorgkosten.


E-mailen
Bellen