Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Catering op maat

The American dream

Shit, je zus wordt over twee weken vijftig, Sarah dus. Samen met je broer en haar man heb je bedacht dat jullie een knalfeest willen gaan geven. Wel allemaal in het geheim natuurlijk, want vijftig word je tenslotte maar één keer. Omdat jullie alle drie niet goed wisten waar te beginnen hebben jullie een duidelijke taakverdeling gemaakt. Jij bent verantwoordelijk gesteld voor het eten. Per slot van rekening wil je de gasten, en je zus, niet met een lege maag de avond van hun leven laten beleven!

Van je broer hoor je dat hij de locatie al geregeld heeft en de lokale dj bereidt heeft weten te vinden om de avond van muzikale ondersteuning te voorzien. De man van je zus laat ook weten dat hij alle uitnodigingen, ballonnen en slingers inmiddels heeft geregeld en hij niet kan wachten op die bewuste avond. 

Maar daar sta jij dan, zonder te beseffen dat het feest al over twee weken is, met lege handen en zonder concreet idee voor een lekkere warme maaltijd. Zelf zorgen voor een overheerlijke maaltijd gaat hem ook niet worden aangezien je jezelf nog goed kan herinneren dat koken op je eigen verjaardag ook niet zo'n succes was...

Met een volle boodschappenkar kom je die middag bij de kassa van de supermarkt. Je rekent snel je boodschappen af en wil net de winkel uitlopen als iets op de hoek van de toonbank je aandacht trekt: een folder van Koken en Zo. Je hebt er zelf nog nooit van gehoord maar uit nieuwsgierigheid neem je toch een foldertje mee, gewoon om even doorheen te kijken. 

Na die niet zo vermakelijke voetbalwedstrijd die avond besluit je toch eens die folder uit de supermarkt te bekijken. Je scant snel eens over die folder heen maar je kan het toch niet helpen dat je ogen blijven hangen bij dat ene woord ''Catering''. Ondertussen komt je vriendin thuis van haar vermoeiende dag werk. Ze ploft naast je neer op de bank en ziet de folder in je hand. ''Hé, dat is dat bedrijf waar die vriendin van mij toen die High Tea voor haar dochter heeft besteld toen ze geslaagd was, ze was er lyrisch over!'' Je beseft je dat dat ene momentje in de supermarkt van vanmiddag wel eens je redding zou kunnen worden voor het feest van je zus. Snel de laptop op schoot en naar de website, en ja hoor wat een hoop inspiratie! Je weet dat je zus niet stil te krijgen is over haar reis naar Amerika en laat Koken en Zo nu net zo'n Amerikaans buffet in het assortiment hebben. Heerlijk met allerlei verschillende soorten vlees en salades, voor ieder wat wils! Het mooiste? Ze komen alles brengen, klaarzetten en weer ophalen. Ook de afwas!

Het mailtje is zo gestuurd en een persoonlijke afspraak zo gemaakt. Rob van Koken en Zo komt langs om alle details te bespreken en vraagt of er nog persoonlijke wensen zijn welke hij kan inwilligen. Echt alles blijkt mogelijk! Wat een heerlijk gevoel dat alles je uit handen genomen wordt, en dat voor die prijs! Je kunt nu met een gerust hart een appje naar je broer en zwager sturen dat ook het eten perfect geregeld is, laat die verjaardag maar komen!

De dag zelf is één groot feest. De locatie blijkt tip-top in orde te zijn, de dj staat klaar en de drank is koud. Je broer heeft ervoor gezorgd dat alle slingers en ballonnen aan het plafond schitteren en langzaam druppelen alle gasten binnen. De sfeer is goed en iedereen wacht op het grote moment: de aankomst van de jarige. Tot groot genoegen van alle gasten is ze totaal verrast bij binnenkomst en laat ze zich graag door iedereen feliciteren en een stuk taart in de hand duwen. Let the party begin!

Om 18:00 stipt, zoals afgesproken, staat Rob van Koken en Zo voor de deur met jouw Amerikaans buffet. Alles tot in de puntjes verzorgd en netjes aangekleed in de feestzaal. De geurende stukken spareribs en hamburgers doen iedereen watertanden, ze komen geen minuut te vroeg!

Je zus is helemaal in de wolken met ''haar'' Amerikaans buffet en blijft zich verwonderen over de gelijkenissen met haar Amerikaanse ervaring. 

Die avond wordt het nog erg laat en kun je je niet alles meer even goed herinneren. Wat je je nog wel kunt herinneren? Het feit dat je Koken en Zo aan al je vrienden hebt aangeraden.... 

Koken en Zo helpt jou graag bij het kiezen van de cateringbehoefte die aansluit op jouw wensen én portemonnee. We vinden het belangrijk dat jij iets aan je gasten kunt serveren waar je oprecht blij mee bent en een goed gevoel bij krijgt. Door ons uitgebreide aanbod aan buffetten, warme gerechten of een compleet etentje aan huis is er altijd iets waar we jou blij mee kunnen maken!

Al onze producten, van buffet tot een warm broodje beenham met cocktailsaus, zijn vers en met de grootste zorg bereid en bezorgd. Zo zorgen wij ervoor dat jij onbezorgd kan genieten van jouw bedrijfsborrel, jubileum of andere speciale gelegenheid! 


Ben je er toch niet helemaal zeker van dat één van onze producten perfect aansluit op waar jij naar op zoek bent? Houd je bijvoorbeeld toch niet zo van die tonijnsalade die bij ons op het menu staat? Geen probleem, we gaan samen op zoek naar een alternatief. 

Want bij Koken en Zo geldt: Wij zijn meer dan koken alleen!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk onderstaande pagina's dan ook eens!


E-mailen
Bellen