Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Contact

Hou jij ook zo van lekker eten? Gewoon thuis, maar dan écht relaxed? Bel of mail Rob!

Koken en Zo                                            

Sering 3, 5432 DD Cuijk

+31 (6) 16 36 64 83

info@koken-zo.nl 

Koken en Zo Cuijk

Koken en Zo stopt per 01-01-2022

Beste betrokkene,

Vier jaar geleden ben ik een groot avontuur aangegaan; Koken en Zo. Een naar mijn mening uniek concept waarbij de focus op persoonlijke aandacht, kwaliteit en gastvrijheid ligt. Sinds de start hebben we alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. In de vier jaar die achter ons liggen hebben we ontzettend veel mensen en bedrijven kennis mogen laten maken met onze service, gastvrijheid maar bovenal onze producten.

De afgelopen vier jaar hebben we ook een enorme groei mogen doormaken. Van een aantal waardevolle ontbijtjes en partijen groeiden we uit naar een begrip in de regio. Mensen wisten ons van steeds grotere afstand te vinden. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor en meer dan trots op!

Deze groei brengt ook organisatorische en praktische uitdagingen met zich mee.; van ‘Wie bezorgt dit ontbijt?’ tot ‘Hoe gaan we Kerst in goede banen leiden dit jaar?’. Corona, personeelstekorten en een zevendaagse werkweek die tegenwoordig eerder de regel dan de uitzondering zijn geworden.

Deze uitdagingen trekken zowel fysiek als mentaal een wisselwerking op mij als persoon. Om hier een betere invulling aan te geven hebben we het afgelopen half jaar een veelvoud aan opties bekeken en onderzocht. Helaas bleek geen van de onderzochte opties haalbaar en realistisch.

Tot mijn spijt zijn wij (daarmee bedoel ik mijzelf en mijn gezin) tot de conclusie gekomen dat het voor mijzelf het beste is om per 1 januari 2022 te stoppen met Koken en Zo. Een zware ingrijpende beslissing die zeker niet over één nacht ijs is gegaan. Het plezier en het genoegen van het in mijn eentje runnen van Koken en Zo wegen echter niet meer op tegen de immense werkdruk en uitdagingen van onze groei.  

Dat betekent helaas dat wij vanaf heden geen nieuwe bestellingen meer aannemen. Heb je een al een bestelling geplaats en heb je daar vragen over dan schroom niet om mij te contacten.

Ondanks dit ingrijpende besluit ben ik ontzettend dankbaar en trots op datgeen wat we de afgelopen neer hebben gezet. Samen met leveranciers, partners én jij als kant hebben we bij veel mensen een lach op hun gezicht kunnen toveren, een prachtig gevoel dat me telkens nog kippenvel geeft.

Ik wil je als trouwe betrokkene dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat je in mij hebt gesteld. Dit vertrouwen heeft mede bijgedragen aan het succes van Koken en Zo.

Wellicht tot ziens in een volgend avontuur en al het goeds voor de toekomst namens mij en mijn gezin.

Met vriendelijke groet,

Rob Stevens

Koken en Zo

 E-mailen
Bellen