Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Thuis uiteten!

We kennen het allemaal wel: We willen graag eten zoals in een restaurant maar thuis komt dat vaak toch niet helemaal lekker uit de verf. Tijdens dat jubileum of tijdens het weerzien met die vriendinnen sta je uren te ploeteren in de keuken om een maaltijd van restaurantklasse te kunnen serveren terwijl je eigenlijk gewoon wil genieten van jouw avond...

Koken en Zo helpt je uit de brand door een compleet nieuw concept naar Cuijk te brengen: Thuis uiteten!

Dit unieke concept neemt je naar wens alles uit handen. De voorbereiding, de aankleding, het eten, drinken, de bereiding en natuurlijk de afwas. En dat allemaal in jouw eigen keuken. We nemen onze eigen potten en pannen mee, zorgen voor de borden, bestek en glazen en serveren alles aan jouw keukentafel. Het enige wat we van jou vragen? Simpel, gastheer - of vrouw spelen op jouw unieke avond, wij zorgen voor de rest!

Hoe werkt dat nu eigenlijk, zo'n diner aan huis? Heel simpel! 

Via ons contactformulier, e-mail of telefoon maak je eenvoudig een persoonlijke afspraak. Jij bepaalt de tijd en datum en we komen persoonlijk langs om jouw wensen te vertalen naar een onvergetelijk menu. Alles kan en niets moet, wil jij graag een walking-diner of acht gangen tapas? We regelen het voor je. Wil je het iets minder uitgebreid of heb je zelf al een leuk idee? Deel het met ons, we denken graag mee.

Na het bepalen van jouw datum en tijd starten wij met de voorbereiding en ontvang je van ons een opzet op maat. Hierin kun je alle details zoals deze besproken zijn in het gesprek rustig nalezen en desgewenst aanpassen. Tevreden over ons voorstel? Super! Na jou akkoord zetten wij je avondje thuis uiteten in onze agenda en hoef je je nergens meer zorgen over te maken!

Benieuwd wat we voor jouw gezelschap kunnen betekenen? Klik op het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op en dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag!

 


E-mailen
Bellen