Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Lunchen in Cuijk!

Help! Keuzestress!

Het is zaterdagmiddag, de zon schijnt en er waait een koel briesje over je gezicht. Je denkt, met die kop koffie in je hand, na over een passende verrassing voor je oudste dochter. Afgelopen week is ze namelijk geslaagd voor haar middelbare school en je wilt haar graag verrassen met iets leuks. Je weet dat ze, ondanks haar drukke studieschema en de daarbij behorende studentmaaltijden, erg houdt van lekker en gezond eten. 

Omdat je er maar niet uitkomt besluit je eens een kijkje te nemen op je Facebook-tijdlijn, welke vaak een bron van inspiratie vormt in dit soort situaties. Onverwachts kom je de Facebookpagina van ''Koken en Zo'' tegen. Na wat rondgesnuffeld te hebben op de Facebookpagina en website van dit nieuwe bedrijfje in Cuijk spring je een gat in de lucht; je hebt de ultieme verrassing gevonden! 

Wat blijkt nu namelijk; Koken en Zo biedt naast ontbijtjes, borrelplanken, hapjes, diner of catering namelijk ook een scala aan lunchopties aan in de regio Cuijk! Je wordt gelijk enthousiast van al het lekkers dat je tegenkomt maar beseft tegelijkertijd ook dat het moeilijkste deel nog moet gaan komen: 

''Wat ga ik in godsnaam kiezen, alles ziet er zo goed uit!''

Van een uitgebreid assortiment aan sandwiches, belegde stokbroodjes, compleet brunchbuffet tot... wacht! Je ziet iets waarvan je weet dat het dat moet worden: Een compleet verzorgde High Tea op locatie! Het mooiste? Alles wordt bezorgd, aangekleed, ingedekt en opgehaald, inclusief de afwas! 

Beter gaat je dag niet meer worden.

Snel een berichtje via het contactformulier op de website met de tijd, datum, locatie en het aantal personen en hopen op een snel antwoord. En ja hoor, binnen twee uur heb je bevestiging van je High Tea, laat het genieten maar beginnen!

Op de dag zelf, een zonnige zomerdag in juni, heb je al haar beste vrienden in het geheim uitgenodigd bij jullie thuis. Je dochter weet natuurlijk nergens vanaf en dat wil je graag zo houden, het moet namelijk echt een verrassing worden! Je weet dat ze rond 12:30 thuiskomt van haar bijbaantje bij de supermarkt en zoals gepland staat Koken en Zo stipt om 12:00 voor je deur om alles netjes te bezorgen en aan te kleden. In de schaduw van de parasol in de achtertuin wordt de tafel voorzien van al het lekkers dat Koken en Zo te bieden heeft. Ze hebben zelfs gedacht aan een presentje voor de geslaagde, wat attent!

Om 12:30 komt je dochter nietsvermoedend de tuin inlopen. Compleet verrast door haar vrienden en al het lekkers op tafel laat ze zich installeren aan het hoofd van de tafel en straalt ze van oor tot oor. Je weet dat dit het perfecte cadeau is geweest en gaat met een glimlach nogmaals naar de Facebookpagina van Koken en Zo om Rob persoonlijk te bedanken. 

Je weet zeker dat Koken en Zo ook in de toekomst jouw tafel weer zal gaan vullen met al het lekkers dat ze te bieden hebben.

Koken en Zo biedt jouw al het goeds wat de wereld te bieden heeft. Van een uitgebreid assortiment aan belegde broodjes en stokbroodjes, brunchbuffetten tot een complete High Tea. Alles wordt uiteraard netjes op de door jou gewenste locatie bezorgd, aangekleed en opgeruimd. Inclusief de afwas!

Zo hoef jij je maar over één ding druk te maken: Je gasten!

Kun jij nu, net als hierboven niet kiezen uit al het lekkers dat we je te bieden hebben? Geen nood, we helpen je graag bij het maken van je keuze en passen ons hierin helemaal aan aan jouw wensen. Wil je in plaats van die harde broodjes toch liever zachte puntjes? Geen probleem, want bij Koken en Zo geldt: Wij zijn meer dan koken alleen!

Nog geen keuze kunnen maken? Kijk eens op onderstaande pagina's voor nóg meer inspiratie:

 


E-mailen
Bellen