Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

(Buiten)gewoon ontbijten

Een Gouden cadeau

Het is weer zover: De trouwdag van je ouders is over minder dan twee weken. Elke jaar zitten jij en je broer weer met jullie handen in het haar voor een passend cadeau. Jullie zijn het erover eens dat die bloemen bon van vorig jaar geen schot in de roos was. Nu was dat op zich geen probleem aangezien ze vorig jaar 24 jaar getrouwd waren, helaas is 25 jaar van een iets ander kaliber en willen jullie echt iets origineels verzinnen. Dat blijkt voor jullie echter een helse opgave...

Inspiratie in het dorpscentrum opdoen kan nooit kwaad. Dus hop, met z'n tweeën op de fiets en op naar bergen inspiratie. Eenmaal in het dorpscentrum blijkt het lokale aanbod toch iets minder spectaculair en inspirerend dan dat jullie hadden gehoopt. De douchepakketten en deodorants van de drogist zijn misschien een nog wel knulliger idee dan die bon van vorig jaar. Je besluit dat het, na een intensieve zoektocht, tijd is om even bij te komen en kiest samen met je broer een lunchroom uit waarvan je weet dat een van je vriendinnen daar altijd aan het werk is. Zo gezegd, zo gedaan en binnen no-time staan die verse muntthee met honing en een cappuccino op tafel. Je ziet ondertussen dat je vriendin met het zweet op het voorhoofd glimlachend de tafel aan de andere kant van het terras staat af te rekenen. Wild zwaaiend trek je haar aandacht en uiteindelijk loopt ze toch even jullie richting op.

''Hey! wat gezellig, wat doe jij nu hier?'', vraagt ze. ''Oh gewoon, op zoek naar een cadeau de trouwdag voor pap en mam, maar het is zo lastig!'', begin je te vertellen. Ze begrijpt precies wat je bedoelt en vertelt dat ze zich nog goed kan herinneren dat haar moeder het ook zo lastig vond om een goed cadeau voor haar te vinden toen ze geslaagd was afgelopen zomer. Je weet het nog goed, nadat ze geslaagd was had haar moeder een prachtige High-Tea geregeld, compleet verzorgd en gewoon in de achtertuin, dat was genieten! Helaas is het weer in oktober een stuk minder dan in juni en zit een High-Tea er dus helaas echt niet in...

Na een babbeltje van een minuut moet ze toch echt weer aan het werk en focus jij je samen met je broer weer op een toepasselijk cadeau. Jullie komen er niet uit en besluiten na een laatste verwoede poging weer op de fiets naar huis te springen. 

Eenmaal thuis kun je het idee van die High-Tea toch niet helemaal uit je hoofd krijgen en surf je even snel naar de website van Koken en Zo. Misschien dat je daar wat inspiratie kunt vinden. En inspiratie vind je! Ze bieden echt ontzettend veel aan: van complete catering, BBQs en zelfs een overheerlijk ontbijt op locatie. Wacht, wat? Even terug, ontbijt op locatie? Met alles erop en er aan? Voor die prijs? Je roept snel je broer en jullie zijn het al snel eens, dit gaat jullie cadeau redden.

Snel bestellen via de website en wachten op bevestiging. En ja hoor, gelukt! Bezorging gepland voor stipt tien uur en oh, ze denken zelfs aan een presentje voor het stel, top! 

Op zondagochtend, tien voor tien zit je samen met je broer te wachten op de bank. Je ouders slapen nog en dan wil je graag nog even tien minuten zo houden. Je hebt afgesproken dat Rob achterom komt zodat je ouders niet wakker worden van de bel en je ze echt kunt verrassen. 

Om stipt tien uur stopt het busje van Koken en Zo voor de deur en komen er twee manden met ontbijt tevoorschijn. Vakkundig worden ze geïnstalleerd op de keukentafel en laat je de geur van warme broodjes en verse koffie even rustig binnenkomen. Precies op dat moment komt je vader perplex de keuken binnengelopen. Hij weet van verbazing even niet wat hij moet zeggen, dat zie je ook niet vaak!

Na vijf minuten komt ook je moeder, met een wat slaperig gezicht, de keuken binnenlopen. Ook op haar gezicht een lichte verbazing. Koken en Zo is inmiddels vertrokken en jullie schuiven aan. Je schenkt wat bubbels voor je ouders in en weet dat ze hier intens van zullen gaan genieten.

Op naar een mooie dag...

Zie je het helemaal niet zitten om tijdens je eigen verjaardag of die van de kinderen zelf de broodjes af te bakken, eitjes te koken en te staan zweten op die verse sinaasappelsap? Heb jij even geluk, Koken en Zo levert je kant-en-klare ontbijtje gewoon thuis bij je af!

Kun je toch lekker die tien minuten in je bed blijven liggen. 

Koken en Zo neemt je na het bestellen van je ontbijtje alle zorgen uit handen. Wij staan voor jou vroeg op, bakken verse broodjes af en bezorgen alles tot aan je keukentafel! Achteraf komen we alles weer netjes ophalen, zodat je geen last hebt van de afwas.

Het enige wat we van jou vragen is om te gaan zitten en te genieten, wij doen de rest!

Gelijk bestellen? Open het contactformulier via de knop rechts op de pagina of doe een belletje of appje via de telefoon.

 

Op zoek naar inspiratie voor jouw unieke ontbijtje? 

Kijk ook eens op onderstaande pagina's:

 
E-mailen
Bellen