Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Over Rob 

De smaakmaker achter Koken en Zo is Rob Stevens. De oergezellige Brabander kijkt terug op 30 smaakvolle jaren. Rob gaf leiding in een groot bedrijfsrestaurant en werkte als zelfstandig kok in verschillende keukens. 

Zijn specialiteit? Luisteren! Want Rob wil niet alleen dat jij je vingers erbij aflikt. Hij wil je ook een gevoel meegeven. Een knus uitje thuis, waar je nog lang met elkaar van nageniet.

Rob heeft goede contacten met lokale leveranciers van wijnen, brood, groente en fruit. Hij bereidt de heerlijkste kleine en grote gerechten met dagverse producten. En dat proef je! 

Naast koken heeft Rob talloze andere passies. Zo kan hij zich helemaal ontspannen tijdens een fanatiek rondje spinnen en gaat er niets boven een rondje hardlopen om de Heeswijkse Plas. 
Rob is als rasechte Brabander, natuurlijk niet uit de kroeg weg te slaan tijdens het carnavalsseizoen. Je kunt een Brabander misschien wel uit Brabant halen maar Brabant niet uit een Brabander! 

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar wat Rob voor jou zou kunnen betekenen? Stuur hem eens een WhatsApp berichtje, bel hem op of spreek hem gewoon eens aan als je hem tegenkomt!  

 

 

 


 


 


 


 


 


E-mailen
Bellen