Koken en Zo

Meer dan koken alleen!

Liefdevol  

Een liefdevol thuis 

Het is januari, de feestdagen liggen achter ons en de kerstversieringen liggen alweer lang en breed op zolder te verstoffen. Het is ook de tijd van het jaar dat je vriendin altijd besluit dat goede voornemens écht haar ding zijn. Dat betekent  'healthy' shakes, minder snoepen en minimaal drie keer in de week aan de slag met de aangeschafte dumbells. Zucht...

Ondanks dat weet je hoeveel waarde ze er aan hecht en hoeveel voldoening ze eruit haalt. En dus support je haar dag in dag uit door je van je beste kant te laten zien en zelfs mee te doen met haar home work-outs.

Desalniettemin staat februari voor de deur. De maand van Valentijnsdag én jullie jubileum. Jullie zijn op zestien februari namelijk ook vijf jaar samen. Dat wil en kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Iets leuks bedenken blijkt echter nog wel knap lastig. Zeker omdat je ook iets wil verzinnen dat goed bij haar goede voornemens past.

Je struint het internet af naar ludieke ideeën en cadeaus maar alles dat je tegenkomt past niet bij haar. Daarnaast weet je dat ze het veel leuker vindt om samen iets te doen of te ondernemen in plaats van een mooi sieraad of andere cadeau te krijgen. 

Na 1,5 uur speuren klap je vermoeid je laptop dicht. Even iets anders.

Een rondje wandelen met de hond zal je goed doen. Je pakt je jas, lijnt Boris aan en stapt het waterige januarizonnetje in. Je voelt de kou van de winter door je jas heen maar Boris sleept je snel mee naar het begin van het wandelpad. Het is druk en meer mensen hadden het idee om even een ommetje te maken. Boris kwispelt vrolijk en houdt het tempo er goed in. Het is maar goed dat je af en toe meedoet met de work-outs van je vriendin.

Na twintig minuten volle vaart met Boris kom je (godszijdank) de buurvrouw tegen. Dit geeft je een goed excuus om even op adem te komen. Jullie raken aan de praat over het weer, familie en de verjaardag van haar man eerder die maand. Ze had het destijds zo moeilijk gevonden om iets leuks te organiseren voor hem. Zeker omdat hij af en toe nogal kritisch kan zijn was het een hele uitdaging. 

Je spitst je oren toch even als ze begint over het bezorging van een compleet aangeklede lunch, gewoon thuis aan de keukentafel! Haar man had het zo fantastisch gevonden. Alles zat erbij; een warm soepje, fruit, belegde broodjes, alles. Dat is een uitkomst voor Valentijnsdag!

Nadat de buurvrouw nog wat meer heeft verteld over de verjaardagslunch en de contactgegevens van het bedrijfje hebt opgeschreven ga je opgetogen, zelfs met het tempo dat Boris nog steeds aanhoudt, naar huis.

Je klapt je laptop weer open en surft snel naar www.koken-zo.nl. Het water loopt je nog net niet in de mond en de keuze is echt reuze. Speciaal voor Valentijnsdag hebben ze een leuk ontbijtje samengesteld. Natuurlijk zitten er ook wat lekkernijen tussen die wat minder goed zijn voor de goede voornemens. De verantwoordelijkheid om die op te eten durf je wel aan. 

Hup naar de bestelpagina en bestellen maar. 

Na een uurtje ontvang je de bevestiging van je bestellen en kun je met een goed gevoel je laptop dichtklappen. Je zie Boris uitgeput van z'n avontuur in de hoek liggen en krijgt bijna de neiging om zelf ook even een dutje te doen. 

Het is veertien februari, 09:55 's ochtends. Zonder al te veel herrie te maken ben je alvast naar beneden geslopen. Je aait Boris over zijn bol en gaat rustig aan de keukentafel zitten. Zouden ze op tijd zijn?

Vijf minuutjes later gaat de bel. Je doet de deur open en daar staat een vrolijke jongeman met een mand vol lekkers; Goedemorgen! 

Je pakt de mand en de doos die volgt voorzichtig aan en zet het op de keukentafel. Je wenst de jongeman een prettige dag en bekijkt daarna eens rustig wat er op je keukentafel staat. Van vers afgebakken broodjes tot een flesje bubbels en een presentje voor je lief, aan alles is gedacht.

Ietwat verward van de deurbel komt je vriendin stomverbaasd de keuken binnen. Wie was dat zo vroeg vraagt ze voordat ze ziet wat er allemaal op tafel staat. 

Ze omhelst je en kijkt nog eens naar al het lekkers op tafel. Je beseft je wat een geluksvogel je bent.

En die dumbells van vorige maand? Die waren zo erg nog niet...

Wij snappen hoe bijzonder jouw partner, lieve vriend(in) of die andere persoon voor jou is. Daarom willen we je deze Valentijnsdag helpen bij de ultieme verrassing. Of je nu gaat voor een overheerlijk ontbijtje in de ochtend, een gezellige lunch in de middag of een knusse high tea, wij denken graag met je mee.

We zorgen ervoor dat het jouw geliefde aan niets ontbreekt. Zo zorgen we voor al het servies, de lekkerste (lokale) ingrediënten en bereiden we alles met de grootste zorg en liefde. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kunnen jullie echt even van elkaar genieten. Dat verdien je namelijk.

Twijfel jij nog waar je precies voor wilt gaan? Geen probleem, op onderstaande pagina's helpen we je graag met kiezen!
E-mailen
Bellen